Sunday, 14 April 2019

Insentif Penajaan Lite Member

Insentif Penajaan untuk Lite Member kini, diperbaik dan pastinya berbaloi!
Semakin mudah buat duit dengan TONE WOW.
Tunggu apa lagi, kawan-kawan!

Lawati website kami www.tonewow.net
untuk info lanjut. Ingat kawan-kawan, anda buat, anda
PASTI DAPAT!


Road Show Tone Wow 2019

Dengan penggguna yang telah mencecah lebih 100,000 pengguna simkad Tone Wow sejak 18hb.Oct.2018 di pasaran ( 6 Bulan ) ,


Tone Wow telah mengadakan Road Show Tone Wow buat julang kalinya 2019 telah di buat pada bulan Mac dan April . Bermula dari negeri Sabah ( Kota Kinabalu ) , Sarawak ( Kuching dan Miri ) kemudian di Negeri Sembilan , Melaka , Johor , Kedah , Perak , Penang seterusnya di Pantai Timur ( Kelantan , Terengganu dan Pahang ) akhirnya baru-baru ini pada 13hb.April di HQ sentral telah mendapat sambutan yang sangat baik oleh pengguna dan leader-leader yang terlibat. Berikutnya sebahagian foto-foto nya.Pada yang belum bersama kami segera mendaftar terus buat bisnes yang sangat sempoi ini.

Siapa yang nak merasai nikmat " kerja sekali income berkali-kali" 

JOM BERSAMA SAYA ! FREE COUCHING SAHAJA !



Kuching 22hb.Mac.2019



 
 Miri 23hb.Mac.2019 



 
 Seremban 30hb.Mac.2019




 Kota Bharu 5hb.April.2019





Kuala Terengganu 6hb.April.2019







Kuantan 7hb.April.2019



 

Jual Top Up "TELCO" Lain di Applikasi MyWow

Terkini , satu lagi sebab untuk anda ‘download’ dan ‘install’ myWOWApp TONE WOW ini. Nyata satu aplikasi yang sangat berguna dan tidak lupa… berbaloi! Jangan tunggu lagi, segera ke App Store atau Playstore untuk muat turun Aplikasi myWOW! 


Lagi satu.. Jika anda berada di kawasan HQ dan poket tu penuh duit dari aktiviti penajaan dll., anda kini boleh Top Up WOWlet anda menggunakan tunai di kaunter kami. So, jika risau duit tu berkepuk, tukarkan ia kepadaWOWlet untuk keselamatan. 

Thursday, 4 April 2019

Kempen Upgrade Services Centre ( SC )


*KEMPEN UPGRADE SERVICE CENTER (SC)*





Bermula 1/4/2019 jika tuan² mendapat komisyen topup lebih dari RM400 sebulan , tuan² layak utk menjadi Service Centre dgn tambahan komisyen 2.5% dari level 1 , 2 , 3 dn level ke 4 seterusnya ( sampai lantai )

Sekarang kelayakan tuan² sebagai Normal Member ( NM ) :
L1 - 10%
L2 - 3%
L3 - 13%

Total : 26%

jika tuan² layak Services Centre tambah 2.5% :
L1 - 10 + 2.5 = 12.5%
L2 - 3 + 2.5 = 5.5%
L3 - 13 + 2.5 = 15.5%
L4 - 2.5%
L5 - 2.5%
L6 - 2.5%
|
|
sampai lantai ( infiniti )

Total : 33.5% + level 4 berikutnya 2.5%

.

Thursday, 21 March 2019

Beza Pasif VS Aktif Income ?

Dgn tuan² pakai simkad Tone Wow nie ,

Tuan² berpeluang jana INCOME PASIF tiap bulan seumur hidup & jikalah di takdirkan tuan² meninggal , income ni pulak boleh di waris ke anak² dgn komisyen topup smpai 33% .



Tuan² faham tak apa maksud INCOME AKTIF & INCOME PASIF ? nak mudah faham gini...

INCOME AKTIF :

Tuan² keja kerajaan ker , swasta ker atau tuan² ada buat bisnes sorg² tak kisah lah bisnes tu kecik , besar ker..maksud bisnes sorg² ni pulak ,tuan lah tokey & tuan jugak lah kulinya.

Jadi , apa pangkat atau bisnes yg tuan² dpt sekrg atas usaha keja siang & malam selama 20 , 30 tahun sekali pun...

andailah kata gaji tuan² dah pon cecah RM10,000 sebulan...kalu jadi apa² kat tuan² , sakit , meninggal ker . Gaji tuan² yg byk² tu terus jadi ZERO ( RM0 ) sebab pangkat & RM10K tu bukan boleh di waris ke anak² , betul kan ?

INCOME PASIF pulak maksudnya walaupun income tuan² dah RM1K , 5K , 10K ,100K sekali pon pastu tuan² sakit...tuan² tetap dapat income byk tu & kalu tuan² meninggal pon waris tetap dapat byk tu jugak.

Sebab apa tuan² ? dalam bisnes SIMKAD ni tuan²...ada tak? bila org dah pakai simkad STOP TOPUP...tak da kan? jadi ni lah masanya tuan² kita pulun kaw² bisnes RM10 nie , lagi ramai yg jdi pelanggan kita lgi ribu² lah income kita !

Beli TopUp Biasa Sahaja

PERHATIAN !

Pastikan anda membeli Top Up biasa Digi sahaja untuk Top Up kredit TONE WOW anda


Sebahagian penjual terpilih Digi ada menawarkan Top Up khusus ‘INTERNET RELOAD’ dalam pelbagai denominasi seperti RM10, RM12, dan RM15.

ELAKKAN dari membeli Top Up khusus ini kerana tidak boleh diguna pakai bersama TONE WOW.

Nyatakan dengan jelas di kaunter pembelian untuk Top Up biasa Digi bagi mengelakkan seberang pertikaian. Ingat, Top Up yang dibeli tidak boleh ditukar / dikembalikan.

#TONEWOW #ToneExcel #TonePlus #PrepaidThatPays #WowWowWow

Saturday, 26 January 2019

Upgrade Junior Centre JC


( UPDATED 1hb.April.2019 )
Bermula 18/02/2019 semua ahli lite berpeluang upgrade kepada status Junior Centre ( JC ) dengan begitu mudah sekali . Dengan tercapai sahaja komisyen Topup pada bulan itu sebanyak RM150 bagi ahli lite dan RM200 bagi ahli biz pada bulan berikutnya terus menikmati tambahan 1% pada setiap level seperti berikut :
Level 1 - 11%
Level 2 - 4%
Level 3 - 14%
dan Level 4 sehingga infiniti ( lantai ) 1%

Jadi rebut peluang bagi menikmati income yang besar pada setiap bulan.
detail info di : https://web.facebook.com/tonewowww



Insentif Penajaan Lite Member

Insentif Penajaan untuk Lite Member kini, diperbaik dan pastinya berbaloi! Semakin mudah buat duit dengan TONE WOW. Tunggu apa lagi, kawan...